• Deel je mening en verdien beloningen

  • 1
  
Ik ga akkoord met de Algemene Gebruiksvoorwaarden
Ik ga akkoord met het Privacybeleid
Door dit formulier in te dienen, accepteer ik dat de ingevoerde informatie door Cre'Online en haar partners kunnen worden gebruikt met als doel mij enquêtes voor te stellen die overeenkomen met mijn profiel, op mijn enquêtedashboard en per e-mail.

We werken samen met Survey Sampling International, LLC ("SSI") en Peanut Labs, Inc. ("PL") om je extra enquêtemogelijkheden te bieden, zodat je onze beloningen kunt verdienen. In het kader van deze samenwerking zullen we bepaalde persoonlijke gegevens en sociale / demografische informatie aan deze partijen doorgeven voor gebruik in verband met de doeleinden die zijn vastgelegt in hun privacybeleid. Klik hier om het privacybeleid voor SSI en Peanut Labs te bekijken.

Voor meer informatie en het raadplegen van de lijst van de partners waarmee we beplaade persoonlijke gegevens delen, uitsluitend zodat we je meer enquêtes aan bieden om in te vullen, raadpleeg je ons privacybeleid.

De persoonlijke gegevens die via dit formulier worden verzameld, worden opgeslagen in een database door Cre'Online, eigenaar van het panel voor betaalde enquêtes, met als doel een database op te bouwen van panelleden die waarschijnlijk reageren op enquêtes die overeenkomen met hun profiel en om de beloningen per post of e-mail te sturen.

Ze worden bewaard totdat je account wordt beëindigd of verwijderd na 3 jaar inactiviteit op de site en ze zijn bedoeld voor Cre'Online en haar partners achter de enquêtes die aan je worden voorgesteld. Sommige van onze partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.

In overeenstemming met de «Algemene Verordening Gegevensbescherming» kan je jerecht op toegang tot gegevens die jou betreffen en om deze te laten corrigeren uitoefenen door contact op te nemen met: Onze supportafdeling voor panelleden

 

 Betaalde enquêtes

Neem deel aan betaalde enquêtes en verzamel punten die kunnen worden ingewisseld tegen cadeaubonnen van Amazon of overschrijvingen op PayPal. Afhankelijk van je profiel zal je regelmatig uitnodigingen ontvangen om deel te nemen aan enquêtes over diverse onderwerpen.

 Testen van producten

Test producten gratis thuis. Door lid te worden, kan je een producttester worden, waarmee je voedingsproducten, hightechproducten, schoonheidsproducten en dergelijke gaat testen.

 Mystery shoppen

Als mystery shopper doe je alsof je een gewone consument bent van een retailer of dienstverlener om de kwaliteit te observeren, analyseren en verbeteren. Hiermee kan je gratis diensten of winkels bij jou in de buurt testen.