Als u uw gebruikersnaam bent verloren, voer dan uw e-mail adres in en klik op de Verzend Gebruikersnaam knop, dan wordt uw gebruikersnaam gestuurd naar uw e-mail adres.
Indien u uw wachtwoord en gebruikersnaam verloren bent, volg dan eerst de stap om uw gebruikersnaam terug te vinden, dan de stap om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Om de gebruikersnaam te weten te komen vult u uw e-mail adres in en laat het gebruikersnaam veld leeg. Klik dan op de Verzend Gebruikersnaam knop en u zult uw gebruikersnaam ontvangen op uw e-mail adres. Na voltooien van deze stap kunt u hetzelfde formulier gebruiken om uw wachtwoord te achterhalen.
Indien u uw wachtwoord verloren bent maar uw gebruikersnaam nog wel kent, vul dan uw gebruikersnaam en e-mail adres in, klik dan op de Verzend Wachtwoord knop. Uw nieuwe wachtwoord zult u dan in uw mailbox ontvangen. Gebruik het nieuwe wachtwoord om te kunnen inloggen op de website.

De persoonlijke gegevens die via dit formulier worden verzameld, worden opgeslagen in een database door Cre'Online, eigenaar van het panel voor betaalde enquêtes, met als doel een database op te bouwen van panelleden die waarschijnlijk reageren op enquêtes die overeenkomen met hun profiel en om de beloningen per post of e-mail te sturen.

Ze worden bewaard totdat je account wordt beëindigd of verwijderd na 3 jaar inactiviteit op de site en ze zijn bedoeld voor Cre'Online en haar partners achter de enquêtes die aan je worden voorgesteld. Sommige van onze partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie.

In overeenstemming met de «Algemene Verordening Gegevensbescherming» kan je jerecht op toegang tot gegevens die jou betreffen en om deze te laten corrigeren uitoefenen door contact op te nemen met: Onze supportafdeling voor panelleden