Opinieland NL en BE
Elke dag deelt Opinieland nieuwe prijzen uit onder haar leden, variërend van 50 tot 19.000 euro!
 
Door je aan te melden ding je sowieso automatisch mee met de maandelijkse trekking van de hoofdprijs van 19.000 euro cash! Tevens steun je gratis en automatisch diverse goede doelen.
NAVIGATIE:
marktonderzoek • producten testen • geld verdienen • prijzen winnen • korte prijs enquêtes • informatie • contact
Betaalde enquêtes menu:
home
marktonderzoek
producten testen
betaalde enquêtes
win met je mening
korte prijs enquêtes

informatie
links
contact
Opinieland

Opinieland bestaat al een lange tijd en heeft haar naam ruimschoots waargemaakt. Met meer dan 3½ miljoen leden is dit een van de grootste opiniewebsites op internet! Bij Opinieland maak je kans op mooie prijzen, waaronder geldprijzen en kun je zo nu en dan producten testen. Tevens steun je automatisch goede doelen met je deelname aan enquetes.

Direct aanmelden voor Opinieland? klik hier

Uitleg over het Opnieland panel


Opinieland heeft meer als 3½ miljoen leden en is hiermee een van de grotere opiniesites op internet. De website heeft enorm veel te bieden, zoals het winnen van prijzen bij je aanmelding, het winnen van geldprijzen na het invullen van een online enquete en zelfs al kans maken op prijzen , enkel voor het lid zijn bij dit panel.

Op de interactieve website van Opinieland is veel te doen. Je geeft je mening over allerlei onderwerpen via een Poll of enquete en kan via een quiz jezelf vergelijken met andere Opinieland leden. Enquetes op de website gaan over diverse onderwerpen zoals TV commercials, internet, Eten & drinken en meer!

 

 


 

Producten testen bij Opinieland
Wanneer je lid bent van Opinieland dan krijg je zo nu en dan de kans op nieuwe producten uit te testen. Je krijgt deze dan thuis gestuurd en mag deze na het geven van een beoordeling houden. Het is niet bekend bij ons hoe vaak het testen van producten plaatst vindt.


Lid worden = meteen kans op prijzen maken!
Wanneer je lid wordt van Opinieland dan maak je direct al kans op schitterende prijzen. Je hoeft hiervoor nog geen enquetes in te vullen, enkel lid zijn is voldoende. Via speciale aanmeldpaginas worden alle prijzen bekend gemaakt. Onderaan deze pagina zie je alle lopende acties en de te winnen prijzen. Je kunt hierbij kiezen via welke pagina je lid wordt, om zo te kiezen voor welke prijs je in aanmerking wilt komen.


Het Instant Win Spel Spelen
Bij Opinieland maak je non-stop kans op prijzen na het invullen van vragenlijsten. Wanneer je deel hebt genomen aan een online vragenlijst wordt je automatisch doorverwezen naar het Opinieland krasspel. Na het open krassen van alle hokjes zie je direct of je dan al niet gewonnen hebt. De prijzen die je kunt winnen zijn geldprijzen, met als hoofdprijs een enorm bedrag van maar liefst van €19.000,-!


Opinieland Forum
Aan de website van Opinieland zit een druk bezocht forum ( forum.opinieland.nl ) gekoppeld waar dagelijks vele discussies plaats vinden, gezellig onderling met elkaar gekletst wordt en waar je al je vragen over Opinieland direct aan de leden kunt stellen. Ook blijf je via dit forum op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent Opinieland.Goede doelen steunen
Deelname aan het Opnieland panel geeft je de mogelijkheid om goede doelen te steunen. Iedere keer wanneer je een vragenlijst invult steun je automatisch een goed doel. Je hebt dan een keuze uit alle actuele goede doelen en kunt zelf aangeven welk goed doel je voorkeur geniet. De winaar van de 3-maandelijkse hoofdprijs mag tevens een goed doel iutkiezen wat een flinke donatie krijgt van Opinieland. Naast het winnen van prijzen is Opinieland dus alleen om deze reden al de moeite waard.

 

 

Lid worden bij Opinieland.nl of Opinieland.be
Lid worden van het Opinieland is eenvoudig via een online aanmeldformulier te doen. Tijdens je aanmelding maak je kans op prijzen, dus kies hieronder de juiste prijs uit die je wilt winnen en meld je hierna gratis aan voor het Panel.

  • Aanmelden voor Opnieland.nl (Nederland) klik hier
  • Aanmelden voor Opinieland.be (België) klik hier

 

copyright 2007 betaaldenquetes.nl