BlauwNL
Bij BlauwNL vul je vragenlijsten in om zo je mening te geven voor bedrijven en overheden!
 
Iedere maand maak je kans op mooie prijzen én steun je automatisch goede doelen!
NAVIGATIE:
marktonderzoek • producten testen • geld verdienen • prijzen winnen • korte prijs enquêtes • informatie • contact
Betaalde enquêtes menu:
home
marktonderzoek
producten testen
betaalde enquêtes
win met je mening
korte prijs enquêtes

informatie
links
contact
BlauwNL panel
BlauwNL onderzoekt de meest uiteenlopende onderwerpen en heeft daarbij jouw mening nodig! Omdat jouw mening belangrijk is zet BlauwNL hier leuke prijzen tegenover.

Wanneer je meedoet aan de vragenlijsten en onderzoeken maak je maandelijks kans op hele leuke prijzen én steun je bovendien ook nog eens goede doelen!

Uitleg over BlauwNL.nl
Blauw heeft verschillende soorten onderzoek, en jij bent vrij te kiezen welk soort onderzoek het beste bij je past. Voornamelijk vul je online vragenlijsten in die gemiddeld zo'n 10 minuten duren. Soms is de vragenlijst voorzien van beeld of geluid.

 Groepsdiscussies komen minder vaak voor, maar voor diegene die dat leuk lijkt is er zo nu en dan een selectie mensen die gezamenlijk met elkaar in discussie mogen gaan over een nieuw product, of de ontwikkeling van bijvoorbeeld een reclame campagne. De selectie zal plaatsvinden aan de hand van wat je in je profiel ingevuld hebt.


Maandelijks worden er verschillende prijzen weg gegeven bij BlauwNL. Je winkans wordt bepaald door de keren dat je mee hebt gedaan aan een onderzoek. Heb je 3x meegedaan, dan is je winkans op 3x zoveel. De prijzenpot bedraagt in totaal duizend euro aan prijzen en 8 mensen winnen maandelijks een prijs.

De prijzen varieren van een Airco tot een Senseo koffiezetapparaat en van een navigatiesysteem tot een digitale fotolijst! Kortom voor een ieder wat wils en de prijzen zijn zeker de moeite waard!


BlauwNL steunt samen met jou vele goede doelen.
Je kunt zelf aangeven welk god doel je wilt steunen en kunt dan kiezen tussen een selectie goede doelen.

 

Lid worden van Blauwnl.nl:
Aanmelden bij het Blauw panel, kans maken op prijzen en goede doelen steunen? Klik dan hier

copyright 2007 betaaldenquetes.nl